Bright light...
Postat: lördag 14 april 2007 23:37
...Big City!

Hong Kong rockar!
/J

Hong Kong rockar!
/J
Hela Sveriges spårvägsajt sedan 1996
https://forum.sparvagssallskapet.se/
Nu blev jag sugen på nudelwok.
Vi såg inga släp alls! Behöver ju inte betyda något förvisso, de kanske går på andra tider än de vi var där på.-Vet någon om de fortfarande kör enkeldäckade släp efter?
Rent av sagt opraktiskt,ohygeniskt att placera toan efter köket, eftersom det blir en massa spring igenom och det kommer in en massa oönskbara bakterier och dylikt i köket om gästerna måste passera köket för att nå toaletten!Jonas Strömblad skrev:Nu blev jag sugen på nudelwok.
Ja, det kan ju vara gottFast jag vet inte om nudlar ingick i denna rätt!
Coolt att knalla genom köket på väg till muggen...
Vi såg inga släp alls! Behöver ju inte betyda något förvisso, de kanske går på andra tider än de vi var där på.-Vet någon om de fortfarande kör enkeldäckade släp efter?
/J
Javisst! Svenska myndigheter hade nog haft ett och annat att anmärka på om de fått...Rent av sagt opraktiskt,ohygeniskt att placera toan efter köket, eftersom det blir en massa spring igenom och det kommer in en massa oönskbara bakterier och dylikt i köket om gästerna måste passera köket för att nå toaletten!
De hade satt lås och bom för hela köket!Jonas Strömblad skrev:Javisst! Svenska myndigheter hade nog haft ett och annat att anmärka på om de fått...Rent av sagt opraktiskt,ohygeniskt att placera toan efter köket, eftersom det blir en massa spring igenom och det kommer in en massa oönskbara bakterier och dylikt i köket om gästerna måste passera köket för att nå toaletten!![]()
/J
Ja, helt klart. Men samtidigt är det inte många ställen utanför Sveriges gränser som skulle få servera mat om man använde svenska regler överallt. Är de inte våra regler lite väl hårda? Ibland undrar jag om inte vi blir mer sjuka av att ha så rent som vi har det?De hade satt lås och bom för hela köket!
Vill du hellre äta mat från ett sunkigt och ett kök som säg, bara städats varanan dag? Det skulle inte jag vilja göra, om man vill servera bra mat så gäller det att hålla rent och snyggt runt omkring sig, reglerna är enkla, det är inte speciellt svårt att städa ett kök 2ggr om dagen!Jonas Strömblad skrev:Ja, helt klart. Men samtidigt är det inte många ställen utanför Sveriges gränser som skulle få servera mat om man använde svenska regler överallt. Är de inte våra regler lite väl hårda? Ibland undrar jag om inte vi blir mer sjuka av att ha så rent som vi har det?De hade satt lås och bom för hela köket!
Fast nu börjar det bli lite långt ifrån Lokaltrafik![]()
/J
Nä inte riktigt än. Om inte Jourmaster bryter ut denna diskussion...Sparkfot skrev:Vill du hellre äta mat från ett sunkigt och ett kök som säg, bara städats varanan dag? Det skulle inte jag vilja göra, om man vill servera bra mat så gäller det att hålla rent och snyggt runt omkring sig, reglerna är enkla, det är inte speciellt svårt att städa ett kök 2ggr om dagen!Jonas Strömblad skrev:Ja, helt klart. Men samtidigt är det inte många ställen utanför Sveriges gränser som skulle få servera mat om man använde svenska regler överallt. Är de inte våra regler lite väl hårda? Ibland undrar jag om inte vi blir mer sjuka av att ha så rent som vi har det?De hade satt lås och bom för hela köket!
Fast nu börjar det bli lite långt ifrån Lokaltrafik![]()
/J
Dessutom riskerar man ju att smitta gästerna med oönskbara sjukdommar om man inte håller rent i köket.
Jag är iaf glad att sverige har hårda regler kring hygienen!
Misssköter man städningen på en restaurang ska man inte ens på arbeta inom restaurang branchen!![]()
Nu åter till topic!
Sparkfot skrev:Jonas Strömblad skrev:Nu blev jag sugen på nudelwok.